.
 

Zonnepanelen installatie.

ZONNEPANELEN – INSTALLATIE

Je zoekt online naar een bedrijf voor de installatie van zonnepanelen en het aantal bedrijven wat naar voren komt is pagina’s lang. Maar hoe kies jij nu het juiste en betrouwbare bedrijf waarbij je ook waar krijgt voor je geld?
Meestal vul je op een website een contactformulier in en komt er een installateur langs om je dak te bekijken. Nadat alles akkoord is, worden de zonnepanelen geplaatst.
Na de installatie krijg je van de installateur een monitoring website, zodat je kunt zien wat de zonnepanelen opleveren aan vermogen. Daarna ziet u het bedrijf niet meer terug.


Het type en het maximale vermogen van de zonnepanelen wordt vaak niet afgestemd met uw aansluiting vanuit de netbeheerder. 


Wij zijn een erkend Solaredge en Enphase installatie bedrijf. Dat houd in dat onze monteurs beschikken over het installateurs certificaat voor deze systemen. Ook kunnen wij voor iedere gewenste situatie een thuis accu plaatsen. Hier zijn wij ook voor opgeleid met bijbehorend certificaat.
Onze werkwijze Vijf stappen:

Wij werken in 5 stappen voordat wij de  zonnepanelen installeren:


 

Stap 1: 

Zonnepanelen Aanvraag

 

Ook bij ons vult je het contactformulier in. Daarna zullen wij een afspraak maken om de gewenste aanvraag door te nemen

Stap 2:

 

Vervolgens nemen wij contact met u op en stellen u een aantal vragen mbt uw thuis situatie zodat wij een juiste berekening kunnen maken.


Stap 3:

 

Aan de hand van deze geregistreerde verbruiksgegevens geven wij een advies op maat. Door de module kan er exact worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om het dagelijks verbruik te reduceren en zelfs terug te leveren.


Stap 4: 

 

De berekening wordt getoetst aan de aansluiting vanuit de netbeheerder, zodat wij en jij zeker weten of de installatie veilig kan worden uitgevoerd.  Hierna ontvangt u van ons de offerte. Stap 5:


Na akkoord komen wij langs voor de laatste controle metingen en daarna gaan wij pas over tot het installeren van het door jou gewenste zonnepanelen(systeem).
Na het plaatsen van het systeem ontvangt je de inloggegevens om zelf het systeem te kunnen monitoren


Onze aangelegde systemen zijn voorzien van een 24/7 monitoring systeem en toegang voor de eigenaar. 


 
 
 
E-mailen
Bellen