.
 

Wat kunt u van Bge Project management verwachten.

Wie zijn we en wat doen we?


Bge Project Management vroeger bekend als Babel Global Electronics in Den Haag en levert nog steeds tv's, audio-apparatuur, wasautomaten, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, gasfornuizen, in en opbouwkookplaten, ventilatoren, inbouw-apparatuur en overige huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorgingsproducten.


Voor ons is het vanzelfsprekend dat we er alles aan doen om u direct van uw aanschaf te laten genieten. Als u bij ons bijvoorbeeld een televisie koopt, dan bezorgen we die uiteraard thuis.

Maar we kunnen natuurlijk meer doen. Voor het installeren van de zenders hoeft u niet aan te kloppen bij de buren of familie. Nee hoor, dat doen wij voor u. En ook het ophangen aan de wand, het wegwerken van kabels, het aansluiten van randapparatuur kunnen we uit handen nemen.


Witgoed wordt geplaatst op de plaats die u wilt en niet alleen achter de voordeur. Moet de machine naar boven of naar beneden? Staat de wasdroger er op? Staat de machine aangesloten op een trekschakelaar? Het draaien van een koelkastdeur? Het uit- en inbouwen van een inbouw-apparaat? Allemaal zaken die we voor u kunnen regelen. 


We gaan pas weg als alles naar behoren staat en werkt. Uw probleem zien wij als een uitdaging.


Onze service:

Heeft u slechts een advies nodig voor audio, video en de overige witgoed apparatuur kunt u voor een vrijblijvend advies ook bij ons terecht. Ook voor een complete keukenrenovatie staan wij in de startblokken van ontwerp, uitvoering tot oplevering. Vul daarvoor het contactformulier in. 

 
 
 
E-mailen
Bellen